Alkotók

 

Ancsin Zsuzsa - Zsuzsómotyó

 

Két kisgyermek édesanyja vagyok,akik már nem is olyan kicsik. :)
A varrás, alkotás mindig életem része volt, csak az változott, hogy mikor, mit készítettem. A gyerekek születése után természetesen a játékok kerültek sorra.

A hobby idővel kinőtte magát, nagy szerelem lett. Megszületett a " Zsuzsómotyó" .Ezt a nevet kedvenc alkotásaim, a motyók (sünis-, nyuszis-motyó, stb) hozták, valamint az a tevékenység is, amikor ráérő időmben előszedem a motyómat (filcek, tűk, cérnák, gyapjúk, miegyebek) és nekiállok varrni. :)

 Igyekszem olyan játékokat tervezni, készíteni, amelyek valóban lekötik, játékra ösztönzik a gyerekeket, esztétikusak, praktikusak és életkornak megfelelőek.
 Alkotásaimban a varrás dominál, de az apróbb vagy aprólékosan kidolgozandó részekre használom a tűnemezelést .
Természetesen szívesen próbálok ki újabb és újabb technikákat. Így néha ékszerek, dekorációk is kerülnek ki kezeim alól!

Ha többet szeretnél tudni rólam, alkotásaimról, nézz be :

 

Bagoly Mária - Anyabagoly


Bagoly Mari vagyok…apróbb munkáim után inkább Anyabagolynak ismernek.
Az utóbbit az örökös anyáskodásom miatt kaptam a barátaimtól és a 3 saját „fiókám” is hozzájárult e név viseléséhez
…Eredeti szakmám szerint női szabó vagyok, amit egészégi okokból fel kellett cserélnem egy más”műfajra”
  Az anyagok varázsa továbbra is vonzott, varrtam saját örömömre,családom és barátaim részére.
Szlogenemmé vált …”készítek mindent ami tűvel megvalósítható”….kicsiknek és nagyoknak, „hasznos” és „haszontalan” holmikat.
Ez az alkalmazási forma hasznossá is vált mikor lányom megálmodott dolgait kellett megvalósítani.
Így valóra váltak közös álmaink is….
Az életem során az összegyűlt „kincseket” hasznosítani szeretném, ezért nyitottam ki „virtuális boltomat”, RONGYOSZSÁK KINCSEI címen,
 Meg szeretném mutatni másoknak is, hogy egy kis fantáziával, kézügyességgel, szívvel és szeretettel könnyen JÁTÉKORSZÁGOT, meséket varázsolhatunk ….mert felesleges rongy minden háznál akad.
Ha valamelyik termékem elnyeri tetszésed, kérlek írj üzenetet, szívesen elkészítem Neked is.

Megtalálható vagyok:
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
Facebook
Meska boltom
Blogom

 

Bognár Bernadett - Manóságok


Az alkotás számomra létszükséglet... menedék, olyan titkos kis világ, ahol nincsenek határok, tér és idő, csak "Én" vagyok. Rajtam keresztül Te is megláthatod önmagad, hisz a szívemből adok Neked...
Ahogy emlékszem mindig is szerettem kreatívkodni. Már egész kis koromban megtanultam kötni, horgolni, goblein képeket készíteni. Sajnos a tanulás, majd a munka mellett nem volt ezekre időm, de második gyermekem születése után ismét alkotni kezdtem.
Elsősorban ékszerek készítésével foglalkozom, de szívesen készítek virágos hajpántokat, kiegészítőket. Ez év tavaszán belecsöppentem a varrás világába, melyik nem ereszt és egyre jobban magával ragad.
Ha neked is tetszik a munkám, megtalálsz az alábbi helyeken is:Borbély Anna - Borbelya


Jelenleg 2 kisfiammal vagyok itthon gyesen és mellette illetve nekik varrok kedves figurákat, szobadekorációt.
Gyermekkoromban a nyaraimat főképpen a nagymamámnál töltöttem, akinek varrónő a szakmája. Sokat segítettem neki a magam módján, ő szerettette meg velem, valószínű ezért kezdtem el érdeklődni a varrás iránt jobban.
Megrendelésre szívesen megvalósítom elképzeléseidet, álmaidat. Ha megtetszene valamelyik munkám, és szeretnél hasonlót, írj a borbelyanna7@gmail.com-ra, és megbeszéljük, elkészítem. :)


Csermely Orsolya - Cheorsi


Alkotni jó!
Befogni a bennem cikázó ötleteket, mint megannyi törékeny és illékony szivárvány szárnyú szitakötőt, hogy aztán csendben, játszva megfogható valamikké, cheorsi-s ilyenféleség-ekké, "szépségekké" váljanak. Önfeledt és végtelen játék a színekkel, formákkal, textúrákkal. Felszabadító, energiát adó tevékenység. Így vagyok teljes.
Álmodott világom: kézzel-lélekkel készített táskák, textil tárolók, lakás díszek, rucik, ékszerek egyéniségeknek. Ha kifogytál az ajándékötletekből vagy van egy megvalósításra váró ötleted? Segítek, keress bátran! E-mail címem: cheorsi@gmail.com.
Facebook
Blog
Meska boltom
Ötletek boltja

Dági Béláné - Szalvi


Sziasztok!
Szalvi vagyok. Feleség, 3 gyerek édesanyja és 2 unoka büszke nagymamája. Jelenleg munkanélküli. A családomban mindig kézimunkáztak. Édesapám subázott, anyukám és a nagymamám hímzett, így nem állt messze tőlem az alkotás. Eleinte kötöttem, varrtam, horgoltam, hímeztem és csak sokára jutottam el a szalvétatechnikához. Az utóbbi időben a sok gond és probléma átvészelésére kezdtem el alkotni. Nagyjából már 5 éve szalvétázom, de komolyabban tavaly kezdtem el foglalkozni vele.
Annyiból másak a munkáim, hogy külön dekorálom még speciális díszítő tollakkal.
Többnyire újrahasznosítok, felhasználok mindent amit találok: a konzervdoboztól - a bébisüvegig akár.
Itt találtok a munkáimról képeket: FacebookDeresné Schneider Judit - Hoppshop


Rajongok a textilekért,
a színek, formák textúrák vidám forgatagáért.
A velük való foglalatosság feltölt és kikapcsol, az már csak finom édes hab a tortán, amikor másoknak is sikerül örömöt szerezni ezzel.
Hosszú évekig a Kecskeméti Animációs Filmstúdióban dolgoztam kifestőként.
Később…”civil” pálya következett.
Ügyvédi irodában szorgoskodtam asszisztensként…
….miközben egyre erősödött bennem a vágy, hogy alkotni, Alkotni, ALKOTNI…valamit két kézzel szívből és örömből.

Nehéz döntés kellett hoznom követem-e az álmaim és a belső késztetésem, vagy maradok a biztonságos terepen.
Egy igen kedves barátnőm gondolatai most is visszacsengnek bennem:
„és tedd amit a szíved diktál, az az igazi út, ne hallgass mindig az eszedre…. Alkoss és örülj így az életnek , tartsd magad az áramlásban és ki tudja milyen újfajta szálakhoz vezet majd el ez a belső vágyad…….. :))”
Szóval belevágtam.
Még nagyon az út elején járok, próbálgatom a szárnyaim, de nagyon szeretnék igazán belelendülni.
Elérhetőségeim :

Hamarosan :
Blog
Facebook
e-mail: hoppshopbunny@gmail.com


Dezsőné Rácz Hilda - Hilda keresztszemesei

Sziasztok!
Kétgyermekes, kétdiplomás nő, anyuka, feleség, és nem a legtökéletesebb, de háziasszony is vagyok. Két éve kapott el a gépszíj, azóta szenvedélyem a keresztszemes hímzés. Ahhoz, hogy alkotni tudjak, minden segítséget megkapok a családomtól. Kisebbik lányom a legfőbb kritikusom, keményen bírál, ha kell. Nagyobbik lányom csendesen biztat és támogat, a férjem szponzorál, a nővérem pedig gyakran lelkesebben népszerűsíti a munkáimat, mint én magam. Keresztlányom logót tervezett nekem, anyukám pedig időről időre belekotor régi kincsesládikójába, hogy szebbnél szebb patinás alapanyagokkal adjon új lendületet a munkámnak.
Mindig sokat kézműveskedtem a lányainkkal, de igazán a keresztszemes hímzésben találtam meg önmagam. Illatzsákokat, konyhai kiegészítőket, párnákat és finom ékszereket készítek.
Hiszem és vallom, hogy a keresztszemes hímzésnek ismét megbecsült helye van az életünkben, a hagyományos és a modern otthonokban is.
A Facebookon megismert alkotótársaimtól kapom a legtöbb inspirációt, köszönet illeti őket is, kimondhatatlanul hálás vagyok nekik is.
Hilda keresztszemes tárgyai-t, azaz a munkáimat itt tekinthetitek meg:
Facebook
E-mail: racz.hilda@floriana.hu


Gál Attila Gergelyné - Vicger


Minden vagyok.. négy csodás gyermek édesanyja, boldog feleség és gyermek is :) A csend, a nevetés, a tó, a folyó... Minden érdekel, horgolás, kötés, varrás, nemezelés. Számomra az alkotás misztériuma az Élet vize, legyen bármiről is szó. Többnyire babák, figurák születnek általam s mindegyikkel együtt újra megszületek én is.
Engem itt találtok: FacebookGrépály-Michl Zsuzsanna - Chlimdesign

24 éves vagyok, van egy szerető férjem és egy 1 éves kisfiam. Már kiskorom óta szeretek kézműveskedni. Ajándékba is ha lehet, akkor saját készítésű dolgot viszek. Szerintem ennél jobbat sehol sem kapni. Fontosnak tartom, hogy minden alkotásban megtalálható legyen az alkotó maga is. Épp ezért szívvel-lélekkel készítek mindent. Szeretem az egyszerű, de ettől elegáns ékszereket, de ugyanúgy az extrémeket is. Ha van időm, akkor ékszereket készítek. A varrást sem hanyagolom el, főleg apróbb dolgokat alkotok, amik szebbé, hangulatosabbá teszik a mindennapokat. Illetve kicsiknek készítek apróságokat, kiegészítőket.
Hallgat Klári


Anyukám varrónő volt, így már tizenévesen kipróbáltam az ő gépeit. Életemet végig kíséri a varrás. Első művem édesapám részére egy szerszám tároló kötény volt. Nem erre a pályára mentem, de mindig varrtam valamit, kosztümöt (!), szoknyákat, természetesen párnát és függönyt is. Aztán a gyerekek érkezésével takarót, kismackót és a többit. Imádom a táskákat, így azokból is van egy jó nagy kollekcióm. Mostanában tanulok foltvarrni. Csoportban és autodidakta módon is. A varráson kívül nagyon szeretek kötni, s egyéb anyagokkal kézműveskedni. Itthon dolgozom, most már főállásban ezzel, valamint varrás oktatásával foglalkozom.


Ahol a tanfolyamokról lehet érdeklődni: http://tanuljvarrni.blogspot.com/

Blogom, ahol lakberendezési ötletekkel találkozhatsz: http://klarisshlakastextil.blogspot.hu/Ipacs Timi - Timi gyurmavilága


"A tükröt arra használjuk, hogy az arcunkat nézzük;
a művészetet pedig arra, hogy a lelkünket lássuk."

Két Kisherceg anyukája vagyok. Mióta itthon töltöm napjaim, nagyon sok kreatív dolgot, játékokat,
díszeket készítek. Mindig is szerettem, ha elképzeléseim, ötleteim alapján két kezemmel
megalkothattam ezeket. Próbáltam már sok alapanyagot, de a legjobban azt szeretem, ha
ötleteimet "gyurmába önthetem", és jó érzés megosztani másokkal is. :) Imádom, hogy egy-egy
bögrén, evőeszközön szívemből egy darabkát hagyhatok, és ez által hozzájárulhatok az otthon
melegének kialakításához.

Ahol megtalálsz:
Facebook

Breslo


Juhász Franciska - Foltfészek


Két gyermek anyukája, háziasszony, feleség, keramikus, kereskedő, leginkább alkotó vagyok. A textillel első gyermekem születése után kezdtem el foglalkozni, először a rongyoszsákot ürítettem ki, aztán a család összes rongyoszsákja következett...autodidakta módon tanultam varrni, és mára már a fejembe vettem hogy ebből fogok megélni. Mindent szeretek ami színes, puha, kedves és praktikus. Főleg megrendeléseket teljesítek, mások álmait segítek anyagba ölteni, és időnként egy-egy vásáron is megjelenek, bár nincsenek túl jó tapasztalataim.Hiszem és hirdetem hogy minden kézműves tárgy plusz energiákkal bír, a szívet és lelket simogató szeretet árad belőle...

Blogom, amit néha elfelejtek, de azért van rajta sok-sok kép.


Kiss Judit -FAWorite

 

Lassan két éve alkotok textiljátékokat, baba- és gyermekszoba textileket, de az új évvel elérkezett annak az ideje, hogy kipróbáljam magam, így jött létre a FAWorite. A mai személytelen világban, a tömegcikkek között igyekszem az egyedi igényeket figyelembe véve praktikus, ötletes és magas színvonalú termékeket varrni és ha ez összetalálkozik a vásárlók igényeivel is......na az az igazi!
Facebook
Weboldal
E-mail: help.faworite@gmail.com
Telefon: 70 9388 432Kuruczné Horváth Zsuzsanna - Zsuruci


Zsuruci név alatt alkotok. 5 évesen kaptam 2 zacskó gyöngyöt, azóta gyöngyitiszem van, hol jobban, hol kevésbé. Egy éve egyre jobban.:) Szeretem a különböző technikákat elsajátítani, és valami egyedit belevinni. Alkotni, valamit létrehozni, ami másnak is tetszik egy jó feltöltődés számomra a napi rutin, család és munka mellett. Kicsit kimozdít, valami ami boldoggá tesz...remélem az általam készített ékszerek pedig mást tesznek boldoggá :)
itt megtalálsz:Lehőcz Dorka - Lidércke


3 gyerek anyukája, és lelkes öltögető vagyok. :) Hobbiból vált munkámmá a varrás. Néhány termékemet zsűriztettem is. Kézműves vásárokon árulok, illetve a blogomon, és itt a Fb-on is elérhető vagyok.Mag Edit - MagEdit varázskuckója


23 évig hazámat szolgáltam, aztán a jó Isten megáldott két fiúcskával. Kreativitás, kézügyesség semmi sem szorult belém ezidáig. Talán anyává kellett válnom, hogy ez előjöjjön. Imádok varrni kézzel, géppel. Leginkább gyerekeknek való játékokat, figurákat, de táskát és falvédőt is.
A Meskán is megtalálsz, vagy írj emailt: vmedit@freemail.hu
Vagy nézz be MagEdit varázskuckójába itt a Facebookon!

Molnár Katalin - Bamboola

Molnár Katalin vagyok. A Bamboola 2009 decemberében alakult, egyedi, kisszériás babaholmikat, kiegészítőket, babaszobai textileket, textiljátékokat, limitált számban alkalmi és különleges ruhácskákat készítek, melyek protototípusait 3 gyerekemmel folyamatosan tesztelem. Nagyobb gyermekeim waldorf óvódába járnak, így alkalomszerűen előfordulhat, hogy waldorf játékokkal is találkozol boltomban.

Elrérhetőségeim:
E-mail: bamboola.meskabolt@gmail.com
Meska boltom
FB oldalamon várlak szeretettel, itt mindig értesülhetsz meska boltom feltöltéseiről, újdonságokról, ezen felül igyekszem a saját munkáim mellett bemutatni más, tehetséges kézműves alkotó gyerekeknek szóló termékeit, játéktippeket adni, valamint egyszerű, minden előzetes varrástudás nélkül is saját kezűleg elkészíthető ötleteket adni.: Facebook"Nagy Nóra - Noran mütyűrjei

Sziasztok!36 éves vagyok,egy kislány anyukája. Szabadidőmben a decoupage technikának hódolok. Főleg otthonra szánt lakásdekorációs termékeket,dekorációkat készítek,de megtalálható nálam apró kiegészítő is, illetve nem oly régen naplókat, füzetkéket is dekorálok. Szeretem a romantikus stílust, színvilágomat a halvány, paszteles árnyalatok jellemzik.
Mütyűrjeim fő alkotóeleme a szalvéta,és a szívem..:)
Nézz körül nálam itt:
Facebook

Ozgyin Ilona - Ilcsi figurái


Két gyermekes anyuka vagyok, 2011-ben kezdtem foglalkozni a figura varrással. Első figurám egy cica volt a fiam kérésére, azóta varrogatok mindenféle szépséges dolgot :)Gyerekként szerettem rajzolni, rajztanárhoz is, és versenyekre is jártam. Tanultam kötni, hímezni, de soha nem csináltam rendszeresen. Hímezni szoktam mostanában, de nincs rá időm....Figurákat varrok ajándékban, megrendelés alapján, vásárokra, egyedi kérésre is.Kérlek tekintsd meg az eddig elkészült munkáimat, a lenti elérhetőségeken megtalálsz

e-mail: ilcsifigurai@citromail.hu


Sándor Ivett - Villangó


Tulajdonképpen egész életemben kreatívkodtam valamit, de a gyerekeim születése után valahogy nem tudtam magammal mit kezdeni. Egy éve ültem karácsony előtt és keseregtem, hogy én semmit sem érek. Gondoltam megtanulok horgolni. Nagyon megszerettem és élvezem, hogy nemcsak magamnak, a gyerekeimnek hanem másoknak is teljesíthetem a kívánságát. Nagyon szeretem látni ahogy a fonalbombócokból először a fejemben áll össze a kép aztán megvalósíthatom amit elterveztem és még nagyobb öröm, mikor használat közben is beválnak a horgolmányok. Készítek mindenfélét, kedvenceim a horgolt állatkák
Anyukám amióta az eszét tudja varr, de az internet nem az ő világa, így az ő varrományait is én népszerűsítem.
Facebook
Meska bolt
Email: sandorivett@gmail.com


Surányi Beatrix - Trixi


A gyed-ből, gyes-ből már rég kinőttem, most mégis azt mondom, II. gyedemen vagyok... a 17 éves fiammal. Az élet úgy hozta, hogy mint befektetési tanácsadó már nem élek meg, így bezártam a boltot. Aztán egy napon bekopogtatott hozzám a kreativitás... Nem haboztam, nekiláttam. Azóta ebéddel várom haza a gyereket, vannak jó beszélgetések... és persze nyugalom, béke, vidámság,....a munkához meg ihlet, türelem és persze kritikus is :)))) ... kikerekedett a világ...
Kicsi gyerekként is ez volt a fő tevékenységem, mindig szöszmötöltem valamivel, most azonban felnőttként már tudatosan keresem a lehetőséget, hogy egyedi új színt vigyek mindenki életébe.
Az örömszerzés alapvető lételemem, melyet a kreativitáson keresztül igyekszek közvetíteni.
Sokféle technika érdekel....
Tűzzománc ékszereim inkább a modernebb vonalat követik....
A gyöngyhorgolásban is a "kevesebb néha több" elvét követem....
Nah, de a mézeskalácsban aztán "minden ami belefér"....
Ahol megtalálsz:
Mézeskalácsok és sütik itt: Facebook
Minden más pedig itt: Meska bolt

Ha megteszik valami írj, az sb.trix1@gmail.com -ra.Szentgróti Szabina - Grotika

 

Szabinának/Grotikának hívnak és 20 éves vagyok. Már kiskoromban is sokat "kreatívkodtunk" anyukámmal, azt hiszem ezt tőle örököltem. :) 2011 októberében kezdtem el komolyan foglalkozni a varrogatással. A munkáim alapanyaga általában textil és barkácsfilc. Sokféle tárgyat készítek és természetesen egyéni kívánságokat is szívesen elkészítek. :) Nézzetek körül az oldalamon is. :)
E-mail: grotika@hotmail.com
Facebook
Blog
Szerényi Kata - The P.Shop Fairy


Eredetileg női-ruha -készítőként végeztem ,
de más felé sodort az élet, szóval közgazdász lettem :-)

Jelenleg a kislányommal Luluval (alias Laura) vagyok itthon
és így kiélhetem minden kreatív szenvedélyemet, szóval a 2.gyerekkoromat élem :-)).

A kreativitás mindig is része volt az életemnek.
Mindenfélét kipróbáltam bár a varrás mindig is megmarad az első számú kedvencnek,
 bár inkább a lakástextilekre és a dekorációra korlátozódik.
A másik nagy szerelem a scrapbookozás, rengeteg felszerelésem van
és már vagyonokat költöttem el hobby alapanyagokra a pirogravírozógéptől a mintalyukasztókig mindenem van szinte.

Nagyon szeretem a rusztikus stílusú dolgokat, de mindenevő vagyok igazából,
imádom a hangulatokat a színeket az ízeket és az illatokat.

Facebook
Meska
Meska
email:  thepshopfairy@gmail.com


Tatár Krisztina - Doxi levendulakertje


48 éves vagyok és a 3 éve tartó munkanélküliség miatti depresszió helyett választottam a kreatívkodást. Igazából, több mint 20 éve próbálgatom a különböző technikákat, de mostanra a hobbiból, lassanként munka lesz.
Hiszek abban, hogy van gazdájuk a kézzel, szívvel, szeretettel készült egyedi, egy-egy kézművesre jellemző tárgyaknak.
Több kézműves barátnőmmel járjuk nyaranta a vásárokat, falunapokat, rendezvényeket.Télen meg az internet áldásait kihasználva próbálunk gazdát találni "lényeinknek".
Én főképp a nálunk termett levendulából csinálok illatzsákokat, amikre kézzel festem a mintát, így téve egyedivé azokat.
Ezen kívül még pihe-puha textilfigurákat csinálok, dekupázsolok, textilfestett tárgyakat készítek.
Ha kíváncsi vagy a munkáimra, megnézheted őket itt:

Blogom  

Ha kérésed van, itt is megtalálsz: chris.tatr@gmail.comTihany Tamara - Hobbikuckó


Sziasztok!
29 éves vagyok, most épp főállásban egy 3 éves kisfiú és egy egy éves csöpp kislány anyukája. Mivel óvónőként végeztem, az alkotás mindig jelen volt az életemben, csak mindig más területen éltem ki a kreativitásomat. Kb. egy éve találtam rá a Tilda könyvekre, és azóta menthetetlenül a rabja lettem, bár időközben már nem csak a Tildának,hanem a varrásnak úgy általában. Varrok Tilda angyalokat, állatkákat, frottír nyuszikat, táskákat, csatos szütyőket, de lényegében bármit, amihez kedvem van. Másik kedvenc idő töltésem, az ékszerkészítés, csinálok nyakláncot, gyűrűt, karkötőt, kitűzőket, de tulajdonképpen bármit, amihez épp kedvem van. Emellett bármi szóba jöhet, ami épp megtetszik, szalvéta technika, gyöngyfűzés, festés.:) Megtaláltok a blogomon vagy Facebookon is.Vajda-Péczi Éva - Bombee's Beadhive


Sajtkukac szindrómás homo sapiens, gyöngyitisz fertőzött, állat-és emberbarát, pedagógus, kétgyermekes anyuka vagyok. Házban lakó házas, kertes, de nem kertész.
Alkotni mindig is alkottam, szeretek mindent, ami kreatív. Most épp a gyöngyök az elsőszámú kedvenceim, de nagyon szeretek varrni is, s ha ezt a kettőt össze tudom kapcsolni, akkor vagyok a legboldogabb. Egy ideje nem csak magam szórakoztatására "űzöm azt ipart", hanem eladásra is készítek. Vannak kész termékeim, de szeretek teljesen egyedi megrendeléseket is teljesíteni. Legyen ékszer, táska, mobiltok, hinta, nálam megtalálod! :)
Íme sorban az elérhetőségeim:
email: bombocos@gmail.com
Remélem, alkotásaim elnyerik tetszéseteket!Varga Anikó - Vancsavarr


Sziasztok! Varga Anikó textiltervező vagyok.
 Szeretem, ha a hengerre csavarodó méteráru átalakul a kezemben, hasznossá válik és tetszetőssé. A legjobb ötleteket Ti adjátok. Szívesen megmutatom, milyen textiltárgyakat készítettem eddig.
Honlapom
Facebook 


 

Varga Judit - Judit ékszerei

 

 Fogtechnikusként dolgozok, hobbiként, pihenés és kikapcsolódásként foglalatoskodom
mindennel ami kézzel készíthető. ( Éppen kötni tanulok, most ez a legújabb mozgatórugóm)

2009-ben szerettem bele a gyöngyfűzésbe, azóta készítem sok stílusú ékszereimet. Készítek
az ékszereken kívül ékszeres dobozkákat, bőr telefontokokat, kulcstartókat, és gyertyákat, de
készítettem már (igaz saját használatra) hastáncos ruhát is.

Igyekszem részt venni kézműves vásárokon, kisebb rendezvényeken, 2012-ben eljutottam a Savaria, remélem idén is sor kerül rá.
Megjelentem már esküvői kiállításon is mennyasszonyi szettekkel , és a jövőben is tervezem.

Honlapom ,ahol kategóriákba rendezve találhatod meg az újdonságaim.
Facebook
 E-mail: varga.judit.shop@gmail.com